sobota 28. května 2016

O Nás - představení CK APULIA IN


Naše cestovní kancelář APULIA IN je členem Asociace českých cestovních kanceláří a agentur AČCKA a je pojištěná proti úpadku u pojišťovny Generali.

APULIA IN je cestovní kancelář zaměřená na Itálii. V naší nabídce najdete jihoitalské regiony jako je např. Kalábrie, Sardínie nebo Palmová riviéra (San Benedetto del Tronto, Alba Adriatica, Pineto a Silvi Marina). Dále také Severní a Střední Itálii


Naší hlavní specializací a velkou láskou je však překrásný jihoitalský region Apulie(poloostrovy Gargano a Salento), kde známe každý kout a kam organizujeme pobytové i poznávací zájezdy s leteckou i autobusovou dopravou již více jak 15 let.
Díky našim bohatým zkušenostem, dobré znalosti teritoria a zejména díky dobrým přátelským vztahům, které jsme si v Apulii za dlouhá léta vybudovali, jsme schopni Vám připravit jakoukoliv dovolenou „na klíč“ přesně podle Vašich představ a splnit téměř každé přání! Rádi připravíme jakékoliv firemní akce od kongresů přes enogastronomické okruhy až např. po kurzy apulijské kuchyně či folklorního tance “Tarantela či Pizzica”.
V naší nabídce najdete, kromě klasického ubytování v hotelích, rekreačních střediscích a apartmánech, také možnost strávit klidnou dovolenou v soukromé vile (od standardních až po ty nejluxusnější) nebo na luxusní motorové jachtě, kterou můžete obeplout krásný poloostrov Salento nebo objevovat krásy řeckých Jónských ostrovů. Pro milovníky historie, klidu a romantiky bude nezapomenutelná noc strávená v některém typickém apulijském trullu (bílé kamenné domky s kuželovitými střechami – viz. městečko Alberobello) nebo typické apulijské masserii (stará šlechtická sídla a opevněné statky přebudované na více či méně luxusní ubytovací kapacity).
Nabízíme také ozdravné pobyty s doprovodem dětského lékaře pro maminky s dětmi, sportovní pobyty (s aerobikem, aquaerobikem, břišními tanci, potápěním, atd.). V místě pobytu Vám budou k dispozici naši školení delegáti a zkušení průvodci.

Tel.:   +420 272940080      
Mobil:  +420 774673768      
Email: apulia@apulia-in.cz
Skype: apulia-in
Twitter: @CK_APULIA_IN 
https://www.instagram.com/apulia.in/
https://www.facebook.com/CkApuliaIn/
http://www.apulia-in.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat